Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Селин Дион сподели важен кадър, с който шашна интернет (СНИМКА)

17 май 2024, 19:28 часа

Преди няколко дни Селин Дион присъства на концерта на The Rolling Stones в Лас Вегас. Придружена от тримата си сина, певицата размени няколко думи с Мик Джагър, докато позираха семейно за снимка. На 16 май Селин Дион се включи в социалните мрежи, за да сподели въпросната снимка от тази паметна вечер и шашна своите последователи. Облечена в червена кожена рокля и високи токчета, звездата изглежда усмихната заедно с Мик Джагър и трите си момчета - Рене-Шарл (23 г.) и близнаците Еди и Нелсън (13 г.).

Реклама

"Миналата събота имах щастието да присъствам на концерта на The Rolling Stones по време на турнето им #hackneydiamonds във Вегас. Какво невероятно шоу! Специални благодарности на Мик Джагър за това, че посрещна семейството ми толкова топло. Вие разтърсихте нашия свят", написа певицата.

Още преди Селин Дион да сподели тази снимка, в акаунтите на феновете, посветени на певицата, се разпространяваше видео, на което тя стои на първия ред на концерта, танцува, аплодира и имитира жестовете на китариста.

Още: Въпреки болестта: Селин Дион все още иска да се върне на сцената

Битката за здравето

Певицата, която през последните две години се бори със "синдрома на скования човек", се завръща постепенно към обществения живот след дълго откъсване от публичното пространство. След като направи няколко кратки изяви на хокейни мачове и концерти, звездата успокои феновете си, като излезе на сцената на наградите "Грами" по-рано тази година, припомня БГНЕС.

Миналия месец, докато позираше в дизайнерски тоалети за списание "Vogue", тя сподели подробности за здравето си и за надеждата си един ден да се завърне към музиката: "Не съм се преборила с болестта, тя все още е в мен и винаги ще бъде. Надявам се, че ще намерим чудо и начин да я излекуваме с научни изследвания, но трябва да се науча да живея с нея", разказа тя.

Тази битка е обект на документален филм, който ще бъде пуснат в Amazon Prime на 25 юни. Режисираният от Айрин Тейлър "Аз съм: Селин Дион" ще даде "суров и честен поглед зад кулисите на борбата на емблематичната суперзвезда срещу болестта, която промени живота ѝ".

Още: Документален филм за Селин Дион разкрива подробности за заболяването ѝ (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес