Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първи отпаднал участник от звездния отбор на Hell’s Kitchen (СНИМКИ+ВИДЕО)

13 март 2024, 10:55 часа

Звездният отбор в сезон 6 на Hell’s Kitchen се раздели със своя първи участник. За изненада на всички, това беше дамата с най-много опит в кухнята сред златните - победителката от кулинарно предаване Радка Булман.

Снимка: NOVA

Каква е причината?

В звездното предизвикателство за оставане Радка се представи най-зле, заедно с поп фолк певицата Бони. След сериозно обмисляне шеф Виктор Ангелов реши, че Радка напуска Кухнята на Ада, а звездният отбор я изпрати със сълзи на очи.

Снимка: NOVA

Още: Крясъци и скандали: Жените в Hells' Kitchen страшно ядосаха шеф Виктор Ангелов

Как се представиха останалите участници?

В седмичното предизвикателство сините победиха жените в изпитание на лед за приготвяне на десерти. Провалът на червените предизвика конфликт при дамите. Опитната Никол, която се изявява като един от лидерите в женския отбор, порица брокерката Симона за представянето ѝ.

Готви ли се нова любов в кухнята?

Зрителите станаха свидетели на заформящия се романс между Мони и Димитър от сините. Това не се хареса на Никол, според която нейната съотборничка трябва да се фокусира върху състезанието.

Как ще се развият отношенията между участниците и кой ще е поредният напуснал кулинарната надпревара предстои да разберем днес (13 март).

 

Още: Напрежение в Hell’s Kitchen: Гатьо заплаши Керан (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес