Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Присила Пресли с признание защо Елвис е искал само едно дете

07 ноември 2023, 13:38 часа

Елвис Пресли и Присила Пресли имат само една дъщеря - Лиза Мари, която почина през януари тази година от сърдечен удар на 54-годишна възраст.

Наскоро Присила Пресли направи няколко признания, разказвайки защо двамата с Елвис са решили да имат само едно дете. Двойката има една дъщеря, Лиза Мари, родена през 1968 г.

"Елвис смяташе, че има много натоварен график", сподели тя пред списание "People". "Чувстваше се малко виновен, че не е бил достатъчно с нея, когато Лиза беше по-малка. С неговия график и турнета той не смяташе, че присъства достатъчно, за да обърне голямо внимание на раждането и на друго дете", продължава 78-годишната американка.

Още: Продадоха палто на Елвис Пресли за 128 хил. лири на търг

Двойката се развежда през 1973 г., но Присила Пресли никога не е изпитвала желание да се омъжи отново. "Ако трябва да бъда честна с вас, никога не съм искала да се омъжвам след него. Никога не ми се е искало", казва тя, преди да си спомни за любовта, която все още изпитва към рокаджията: "Никой никога не би могъл да се сравни с него."

Присила Пресли има и други любовни връзки, по-специално със сценариста Марко Гарибалди, с когото започва да се среща през 80-те години на миналия век. В резултат на любовната им афера се ражда Навароне Гарибалди, който сега е на 36 години.

След смъртта на Лиза Мари Пресли, Присила влезе в конфликт с внучката си Райли Кю за условията на наследството, но по-късно потвърди, че е постигнато споразумение, което междувременно е одобрено от съда. Ако Грейсленд отиде при Райли Кю, в съответствие с желанието на баба ѝ, прочутото имение на краля ще бъде мястото на нейния последен покой, тъй като тя е поискала да бъде погребана заедно с единствената си истинска любов.

Още: "Елвис Пресли се самоуби": За тези свои думи доведеният му брат официално се извини

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес