Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Принуждавали са Кейт Мидълтън и Меган Маркъл да се обличат като принцеса Даяна? (СНИМКИ)

29 ноември 2023, 21:19 часа
Реклама

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл са били насърчавани от кралското семейство да се обличат в стила на майката на съпрузите си - покойната принцеса Даяна.

Твърденията са направени в нова книга на кралския биограф Омид Скоби, посветена на кралското семейство - "Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival", пише Darik.

В книгата се казва още, че Уилям и Хари са били уведомявани всеки път, когато е било предложено съпругите им да бъдат облечени в стил, подобен на покойната им майка. Това е едно от редицата прелюбопитни твърдения, направени в новата книга на автора, която излезе на книжния пазар във вторник.

Още: Голям гаф: Кейт Мидълтън отказа да се кланя на кралица Камила

Смъртта на принцеса Даяна

Принцеса Даяна и нейният приятел Доди ал Файед загинаха в автомобилна катастрофа в нощта на 31 август 1997 г. в Париж, в тунел под моста Алма. Това се случи година след официалния развод на лейди Даяна с тогавашния британски престолонаследник принц Чарлз.

Нейната смърт настъпи, когато Уилям и Хари бяха съответно на 15 и 12 години. След трагичната ѝ смърт братята се погрижиха непрекъснато да почитат нейното наследство.

Още: Меган Маркъл блесна на значимо светско събитие на Variety (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес