Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Порнозвездата Рон Джереми излиза на свобода. Причината е нелепа

21 ноември 2023, 15:52 часа

Звезда на порно индустрията - Рон Джереми, излиза на свобода заради сериозно влошаване на здравословното му състояние. Той е диагностициран с деменция и именно това е причината да бъде изкаран от затвора, където лежи без присъда.

Актьорът, който беше обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства от 21 жени, някои от които непълнолетни при извършването на престъпленията, ще бъде преместен в "частна резиденция", където да получава съответните медицински грижи. Според Marca властите са решили да променят мярката му, за да може той да бъде адекватно обгрижван, тъй като в последните месеци здравословното му състояние се е влошило рязко.

Още: Звездата от филми за възрастни Рон Джереми е вкаран в психиатрична клиника

Снимка: Getty Images

Обвиненията и евентуалната присъда

Обвиненията срещу Джереми предизвикаха сериозен обществен интерес, а през юни 2020 г. той бе осъден. Само два месеца по-късно се появиха нови обвинения, по които течаха дела, докато порноактьорът беше в затвора. Докато чакаше новите дела обаче, които бяха планирани за 2022 г., в крайна сметка Джереми бе обявен за невменяем и съответно нямаше как да бъде съден.

Според специалисти, ако делата срещу Рон Джереми бяха доведени до финал, той можеше да получи присъда от 300 години.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес