Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредно нападение: И певецът Малума бе ударен с мобилен телефон (ВИДЕО)

27 септември 2023, 22:01 часа

Поредно нападение към изпълнител по време на концерт се случи на едно от последните шоута на певеца Малума. В появило се в интернет видео се вижда как мобилно устройство полита към изпълнителя и го удря, а той спира да пее за няколко секунди.

От клипа се вижда, че Малума не е ударен сериозно, но се ядосва и дори посочва притежателя на устройството, а по устните му се чете, че казва "Не прави така!". Според очевидци, преди това и друг мобилен телефон е паднал на сцената и тогава изпълнителят го е взел и си е направил селфи с него. Предполага се, че второто устройство е било хвърлено към сцената с желанието на собственика му Малума да си направи още едно селфи.

Новата "мода" с хвърляне на предмети по изпълнители

Още: Певецът Малума смени името си - ето как ще се казва вече

В последните месеци няколко известни музиканти бяха замервани с различни предмети по време на свои концерти. Освен мобилни телефони, към изпълнители като Пинк, Лейди Гага, Биби Рекса и др., са летятли торбички с тленни останки, кукли и какво ли още не. Адел пък призова хората, които посещават концерти, да се държат прилично и да уважават музикантите.

Още: Фалшив Малума се появи на концерта в "Арена Армеец" (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес