Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Популярен БГ рапър обяви, че ще става баща и спира с нощните участия (СНИМКА)

06 август 2024, 13:10 часа

Българият рапър FYRE, който е представител на новата вълна рапъри у нас, обяви, че спира с участията си по нощните заведения, защото скоро ще става баща и отдавна му тежат този тип изяви.

"Последните години с близките ми постоянно обсъждаме едно нещо, което ми тежи - участията по нощните заведения. Доста от вас вече предполагат, но искам официално да обявя своето решение. Септември месец е последният, в който ще можем да се виждаме на такива места!", пише FYRE, чиито имена са Огнян Павлов.

Солидно татуираният млад рапър добави, че част от причините да се откаже от участията си в нощни клубове е и фактът, че не е част от тази среда, нe употребява наркотици и никога не се е чувствал уютно там: "Не пия, не употребявам вещества и никога не съм намирал тази среда за своя. Не чувствам тези места близки на душата си, макар и дълго да опитвах да се приспособя и камуфлажирам.

Още: LL Cool J издава нов албум след 11-годишна пауза (ВИДЕО)

Благодаря на всеки, гласувал ни доверие и всеки клуб, в който сме имали шанса да се докоснем до аудиторията си на живо! Предстои ми нов етап в живота - ще ставам баща... усещам отговорността да бъда смел и силен в решенията си, за да възпитавам така моят бъдещ син в живота."

📌 Последните години с близките ми постоянно обсъждаме едно нещо, което ми тежи - участията по нощните заведения. Доста...

Posted by FYRE on Monday 5 August 2024

Припомняме, че FYRE направи своя дебют в българското кино с роля във филма на Павел Г. Веснаков "Уроци по немски" с Юлиан Вергов в главната роля.

Какво ще се случи с кариерата му?

FYRE все пак успокои своите фенове, че музикалната му кариера няма да приключи, а напротив - ще продължи с пълна сила, но в по-различен формат. "Музиката ще продължава да излиза с пълна сила, но ако лъжа себе си, лъжа вас и най-вече Бог, пред когото отговарям... Концерти/срещи на живо също ще има, но ще бъдат в изцяло различен формат.

Благодаря и вярвам, че верните стоят до края! А вие сте такива!

- Искрено Ваш, Фире!", написа рапърът и успокои всички негови последователи.

Още: Футболната БГ звезда Митко Удоджи вече е рапър (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес