Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Помните ли Явор от "Забранена любов"? Ето какво се случва с Фахрадин Фахрадинов днес (СНИМКИ)

12 юли 2024, 12:42 часа

Няма как да не сте чували за хитовия български сериал "Забранена любов" с участието на любимите ни актьори Саня Борисова и Ники Илиев. И докато двамата продължават да развиват актьорската си кариера и дори работиха заедно по филма на актрисата, който излезе през май, сякаш вниманието не беше насочено към останалите актьори, които също имаха главна роля в "Забранена любов". Такъв е случаят с Фахрадин Фахрадинов, който стана популярен с ролята си на Явор в сериала.

Още: Дойде моментът да бъда себе си: Диана Димитрова разкри кога ще се върне към актьорството (СНИМКИ)

Актьорска кариера и духовни практики

Фахрадин Фахрадинов играе героя Явор Белев, който е автомонтьор, в сериала "Забранена любов" от 2008 г. Освен с актьорската си игра става известен и с участието си в няколко рекламни кампании и печели първия сезон на шоуто VIP Dance, където партнира на попфолк певицата Райна.

През последните години Фахрадин се е отдал на духовни практики и се е насочил към ученията на Кришна и ведическата философия. Фахрадин Фахрадинов продължава да води активен и интересен живот, като съчетава търсенето на духовна утеха с актьорската си кариера.

От публикациите му в Instagram става ясно, че актьорът участва активно в културни и обществени събития и се развива професионално.

От социалните мрежи разбираме, че Фахрадинов се радва на семейно щастие с жена си и дъщеря си. Фахрадин често споделя снимки на тримата заедно и показва приключенията, в които се впускат. Преди време в интервю за NOVA той разказа и за мантрите за щастие, в които вярва и които му помагат.  "Честно казано съм доста щастлив и рядко ми се случва да изпадна в униние", сподели тогава актьорът.

Още: Още: Обясниха се в любов на Владимир Зомбори (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес