Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Помните ли Дженифър Лав Хюит от "Шепот от отвъдното". Вижте как изглежда днес (СНИМКИ)

13 септември 2024, 14:30 часа

Ако темата за свръхестественото ви вълнува , няма как да не сте харесали сериала "Шепот от отвъдното". Той е създаден от Джон Грей, а  главната героиня Мелинда, която вижда духове и говори с тях, е изиграна от американската актриса Дженифър Лав Хюит. Тя е най-известна именно с тази си роля, а също е популярна и като Джули Джеймс от филма "Знам какво направи миналото лято".

Освен актриса Дженифър е певица и текстописец. Първата ѝ среща с шоубизнес средите е свързана с музиката. На 10 години печели състезание за млади таланти в Тексас, където е родена, а след това се мести в Лос Анджелис, Калифорния, където започва музикалната и филмовата ѝ кариера.

Още: Помните ли момичета от тийн сериала "H2O"? Вижте ги днес (СНИМКИ)

Музиката

През 2002 г. записва четвъртия си студиен албум, озаглавен "Bare Naked", а едноименната ѝ песен остава най-известната ѝ. Дженифър участва и в саудтраковете на филми, в които има роля. Тя също се появява в музикалния видеоклип към песента на Енрике Иглесиас, "Hero" от 2001 г. От 2004 година почти не е активна в музикалната индустрия.

Филмова кариера

Участвала е в много реклами и в детско шоу на Дисни. Следват и няколко телевизионни роли. Дебют в киното прави с филма "Мунчи", когато е на 13 години. Дженифър Лав Хюит става популярна с главната си роля във филма "Знам какво направи минало лято", като си партнира с Фреди Принз Джуниър, Райън Филип и Сара Мишел Гелар. Участва във втория сезон на популярния сериал "9-1-1", където влиза в ролята на Мади Бъкли Кендъл.

Снимка: Getty Images

За личния живот и кариерата на писател

Дженифър е омъжена за актьора Брайън Халисей, с когото се запознава по време на снимките на "The Client List". Двамата имат една дъщеря – Отъм, и двама синове – Атикус и Ейдън.

Актрисата има няколко реализирани проекта като автор. През април тя представи своята книга в Instagram. На корицата на мемоарите ѝ за първи път тя публично показа децата си. Дженифър и Брайън досега не бяха показвали лицата на трите си деца до този момент, в който го направиха по един приказен начин. Мемоарите на актрисата са озаглавени "Inheriting Magic" и са с илюстрации на Ванеса Ривера. А на корицата до Дженифър, която позира с магическа пръчка в ръка, са дъщеря ѝ и синовете ѝ.

Още: Джони Деп с напълно нова усмивка (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес