Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Половинката на Цветелина Грахич скочи: Грозно е поведението на Слави!

26 юли 2024, 17:10 часа

"Който пее, зло не мисли" - това гласи стара българска поговорка, с която певицата Цветелина Грахич определено не е съгласна. Бившата вокалистка на "Ку - ку бенд" за пореден път скочи на бившия си работодател Слави Трифонов. Този път причината е новото парче на шоумена "Искам те пак" в дует с израелката Нофар Батат. Клипът събра 211 000 гледания само за 5 дни в социалната мрежа, но за феновете на Слави песента никак не е нова, защото преди 11 години водещият записа същата песен, но в дует с Цветелина Грахич.

Вижте още: Гала с подкрепа към решението на Деси Стоянова да напусне bTV

"Слави и целият му екип са смешна история, която не ми се занимава да обсъждаме.", така коментира парчето на Трифонов Цвети пред "България Днес".

Далеч не толкова обран обаче е приятелят на певицата Кристиян Шаламанов:

"Може ли аз като страничен наблюдател да си позволя да коментирам, защото все пак съм мъж на Цвети, и да ви кажа честно, погледнато отстрани, ми изглежда така - за да заличи Цвети, Слави записва обща тяхна песен с друга певица. Грозно е поведението на Слави!" и допълни:

"Вече не броя колко години тя не работи там, но не е нормално този човек да продължава да се комплексира от това младо, красиво и талантливо момиче".

Вижте още: Преслава призна дали е бременна

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес