Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Певицата Лидия разкри истината за раздялата си с Атанас Колев

07 октомври 2024, 14:52 часа

Не е тайна, че попфолк певицата Лидия и популярният от X Factor Атанас Колев имаха връзка. Техните отношения дълго време бяха обект на обсъждане в публичното пространство, като постоянно се говореше дали двамата са се разделили или просто се опитват да крият чувствата си от хората. В интервю за NOVA пред Мариян Станков - Мон Дьо изпълнителката разказа за връзката си Наско.

Блондинката сподели, че много дълго време се е опитвала да поправи счупената връзка между нея и варненеца, докато не е осъзнала, че просто трябва да го пусне и да поеме по пътя си: "След връзката с Колев разбрах, че търпението ми е огромно. Аз обичам да лепя счупеното, но понякога е по-добре да пуснеш нещо, когато не можеш да го промениш", каза младата изпълнителка.

Снимка: LIDIA/Facebook

Още: Михаела Маринова за новия албум: Случиха ми се големи житейски промени (ВИДЕО)

Каква е причината за края на връзката им?

Лидия обясни, че с Наско са били наистина много влюбени, въпреки че са се стараели да не показват това публично. "Бяхме популярни и влюбени, които нямаше как да се скрият". Стари травми обаче се оказват фатални за взаимоотношенията им: "В един момент започнахме да общуваме чрез травмите, които носехме от миналато си, и това беше фатално", призна младата певица.

Въпреки че вече от доста време са разделени, Лидия каза, че в момента няма нов мъж до себе си.

Още: Ще я познаете ли? Певицата Дара Екимова показа стари семейни СНИМКИ от детството си

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес