Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Палавите прякори, с които Кейт Мидълтън и принц Уилям се наричат

17 април 2024, 16:31 часа

Тази година Кейт Мидълтън и принц Уилям ще отбележат 13 години от сватбата им. Въпреки скорошните тежки здравословни проблеми за Катрин и притеснението на Уилям не само за съпругата му, но и за здравето на баща му - крал Чарлз III, двамата продължават да са много обичани.

Именно това е причината в британските таблоиди постоянно да се появява любопитна информация за кралската двойка, обикновено поднесена от хора, които отблизо следят живота на Уилям и Кейт. Най-новото по темата са разкрития с какви палави прякори са се наричали принцът и принцесата на Уелс.

Още: Принц Уилям с първа публична поява след новината, че Кейт има рак (ВИДЕО)

Палавите прякори на Кейт и Уилям

Снимка: Getty Images

Ингрид Сюард, която следи живота на кралската фамилия, споделя в "The Sun's Royal Show" с какви прякори са се наричали принц Уилям и Кейт Мидълтън преди. Според нея Кейт се е обръщала към съпруга си с "Голям Уили", а той от своя страна я наричал "Babykins". Разбира се, двамата са имали и други прякори, но тези са се запазили по-дълго време.

Подобни мили обръщения са нещо като традиция. Крал Чарлз III се обръща към кралица Камила със "скъпа" или "любима", пише Marca.

Още: Кейт Мидълтън и принц Уилям се оттеглят от публичното пространство

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес