Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Още едно от децата на Брад Пит се отказа от името му

27 май 2024, 17:50 часа

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Вивиан, се е отказала от фамилията на татко си. До такъв извод стигат световните медии, след като откриват, че на принтирана брошура за нов мюзикъл, в чийто екип е момичето, тя се е подписала като Вивиан Джоли, а не като Вивиан Джоли-Пит.

Реклама

15-годишното момиче е в екипа на новия мюзикъл на Бродуей "The Outsiders", заедно с майка си. На рекламна програма на продукцията обаче тя не използва официалната си фамилия "Джоли-Пит" и това навява мисли, че се е отказала от името на баща си. Първата публикация по темата бе на изданието "People", а от "The Independent" твърдят, че са потърсили официален коментар от Пит и Джоли, но до момента не са получили такъв.

Още: Анджелина Джоли влюбена в двама мъже: Кого ще предпочете актрисата

Семейното нещастие

Снимка: Getty Images

Миналата година Захара - едно от осиновените деца на двойката, се представи на официално събитие на университета си като Захара Марли Джоли, предизвиквайки множество коментари поради факта, че е решила да не използва името на Брад Пит.

Според запознати напрежението в последните години около бившите звездни съпрузи и особено съдебните битки между двамата, които продължават и до днес, са причина децата им да заемат страната на майка си.

Още: Брад Пит се отказа от попечителството над децата си

Смята се, че разводът на Бранджелина е иницииран от Анджелина Джоли след инцидент през 2016 г., случил се по време на полет от Франция до Лос Анджелис. Според съдебните документи, цитирани от "The Independent", по време на полета Брад Пит е душил едно от децата, друго е ударил в лицето, а самата Анджелина е сграбчил за лицето и я е разтресъл. Тогава актьорът отрече всички обвинения и така и не се стигна до съд.

През ноември миналата година се появи информация, че синът им Пакс е нарекъл Пит "задник от световна класа" и "ужасно човешко същество", а наскоро покрай делото за винарната "Шато Миравал" излезе информация, че Джоли дълги години е търпяла физическо насилие.

Още: Къде е истината: Анджелина Джоли иска да изсмуче всички пари на Брад Пит или обратното?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес