Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Орлин Павлов обяви голяма новина за бъдещето си (СНИМКА)

14 август 2023, 09:20 часа

Певецът и актьор Орлин Павлов обяви важна новина за своето бъдеще, за която е решил, че именно той трябва да съобщи, а не да се разпространява по друг начин. Става дума за ролята му на водещ на предаването "Събота вечер с БНТ". Павлов обяви, че се оттегля от позицията и вече няма да го гледаме на малкия екран.

"Това лято затварям страницата от живота си, свързана със "Събота вечер с БНТ". Благодаря на Българската национална телевизия, продуцентите от The Good Company и екипа на предаването. Шоуто беше интересно излизане от зоната ми на комфорт, чудесна възможност и страхотен опит. Проектът ме събра с много нови приятели, но е време за още позитивни емоции!", написа във Facebook Орлин Павлов и с това даде да се разбере, че посвещава оставащото време от лятото на своето турне. Още: Орлин Павлов на прага на лятното си турне: Какво да очаква публиката? (ВИДЕО)

Това лято затварям страницата от живота си, свързана със “Събота вечер с БНТ”. Благодаря на Българската национална...

Posted by Orlin Orlinov Pavlov on Thursday, August 10, 2023

Не е ясно какви са точно причините за това решение на Орлин Павлов, но смяната на водещия на "Събота вечер с БНТ" не е нещо необичайно. Припомняме, че предаването започна с водещ Митко Павлов, а след това на стола му седна Ники Станоев.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес