Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Орландо Блум разкри какво би променил във връзката си с Кейти Пери

21 април 2024, 22:29 часа

Актьорът Орландо Блум бе гост на подкаста "What Now? with Trevor Noah", където обсъди новата си документална поредица "Orlando Bloom: До ръба". Водещият зададе въпроси и за живота му извън работата, като коментира, че Блум и партньорката му Кейти Пери изглежда живеят "нормален живот".

"Мисля, че едно от нещата, заради които се влюбих в Кейти, беше, (тя мрази, когато го казвам, затова трябва да го формулирам внимателно), че музиката ѝ беше навсякъде, нали? Когато се появих, тя просто звучеше по всяка радиостанция, но аз не бях наясно какво слушам. Но се влюбих в Катрин, това момиче от Санта Барбара", отвръща Блум.

Той продължава и казва, че Пери е имала родители, които са били "пастори, живеещи с талони за храна. Не говорим за бляскавото Монтесито. Това е онази страна (на Санта Барбара), която никой не познава." Блум заявява още: "тя изисква от мен да се развивам и чувствам, че правя същото за нея". "И това създава фойерверки, простете за каламбура", казва той. "Но също така е и много забавно и израства."

Още: Кейти Пери разкрива дали ще напусне American Idol

Двамата започват да се срещат през 2016 г. През 2020 г. те посрещнаха своята дъщеря Дейзи Дав.

Снимка: Getty Images

Какво би променил във връзката си с Кейти Пери

Блум добавя, че не би променил връзката си за нищо, пише БГНЕС.

"Не бих я променил за нищо, дори когато понякога се чувствам несигурен. Защото ние имаме тези две гигантски кариери и животи, а нейният понякога е като вселена", казва той. "Но мисля, че просто продължавам да се връщам при нея и да се опитвам да я държа за ръка и да я заведа обратно до пясъчника и всичко да е като че ли просто ще построим пясъчен замък".

Още: Кейти Пери и Орландо Блум спечелиха съдебна битка за 15 млн. долара

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес