Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Окончателно: Джей Ло и Бен Афлек се развеждат

01 август 2024, 13:47 часа

Дженифър Лопес и Бен Афлек ще се разведат само две години след като се ожениха на церемония в Лас Вегас, съобщи "Daily Mail".

След като се появиха спекулации за разпадане на брака, приятели на известната двойка потвърдиха новината. "Те финализираха документите за развод преди месец, но изчакват подходящия момент, за да ги пуснат. Тогава те ще пуснат съвместно изявление, в което ще кажат колко много се обичат и как са се борили всичко да се получи, но не са могли", твърди един от източниците.

"Това е много важно: Честно казано, в крайна сметка те не можаха да стигнат до компромис. Това, което имаха преди, вече го няма и двамата са го приели", заяви друг източник, цитиран от изданието.

Още: Дженифър Лопес в действие: Иска огромно обезщетение от Бен Афлек

Краят на брака

Снимка: Getty Images

Двойката не е виждана заедно от месеци, като 51-годишният Афлек забележимо отсъстваше на тържеството за 55-ия рожден ден на Лопес преди дни. Паралелно обаче той си купи ново ергенско имение за 20,5 милиона долара в Пасифик Палисейдс. Покупката му идва дни след като двойката обяви за продажба имението си в Бевърли Хилс за 68 милиона долара.

Източниците твърдят, че покупката му е разстроила Лопес, като нейни приятели твърдят, че това е било "удар в сърцето", пише БГНЕС.

Още: Мат Деймън и Бен Афлек работят по нов общ филм

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес