Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обвиниха Силвестър Сталоун в тормоз на снимачната площадка

12 април 2024, 11:27 часа

Легендарната екшън звезда Силвестър Сталоун е обвинен от хора, работещи на снимачната площадка на сериала "Tulsa King", че ги е тормозил и обиждал. Според обвиненията актьорът е създал токсична работна среда по време на снимките на втория сезон от продукцията. Продуцентската компания Paramount е уведомена за проблема, но до момента не е представена официална позиция, пише "Marca".

Първият сезон на "Tulsa King" тръгна през ноември 2022 г., а в момента текат снимките на втория сезон. Не е ясно дали обвиненията на част от снимачния екип ще повлияят на продукцията, чиито нови серии се очаква да бъдат показани по-късно през годината.

Според "Variety" кастинг режисьорът Роуз Лок е напуснала продукцията именно заради отношението на Сталоун. Сценаристът Джули Бенсън пък е подкрепила оплакванията на някои от актьорите в масовките.

Още: Ще ни липсваш: Почина емблематична фигура от филма "Роки"

Снимка: Getty Images

До този момент представител на Слай не е отговорил на обвиненията, но изпълнителният продуцент на сериала Крейг Зиск е заявил, че въпросните коментари на Сталоун са били предизвикани от лошата селекция на масовката. Или с други думи - заради лошия кастинг.

Какво точно е казал Силвестър Сталоун?

Според оплакалите се служители 77-годишният Силвестър Сталоун, който наскоро намекна кой актьор ще го замести в "Рамбо", е наричал хората "грозни" и "тръби с фекалии", а актьор от масовката е чул думите "дебелак със сламка", казани по негов адрес. Тези коментари са били причината кастинг директорът Роуз Лок да прекрати договора си с продуцентската компания.

Още: Завръща ли се Силвестър Сталоун в "Рамбо 6"?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес