Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направих огромна грешка: Ники Илиев с емоционално признание за раздялата със Саня Борисова

07 октомври 2024, 17:03 часа

Актьорът Ники Илиев, който участва в най-новия проект на Саня Борисова, разказа за отношенията си с бившата си половинка и сподели каква е причината за раздялата им. В "Живот по действителен случай" пред Александра Сърчаджиева актьорът призна за неговата вина и посочи като основна причина за раздялата им своята затвореност и отказ да обсъжда проблемите.

Още: Саня Борисова за развода си с Ники Илиев: Изгубих почва под краката си

Какво разказа актьорът?

Ники и Саня са имали връзка около десет години, като в един момент между тях е започнало да се поражда напрежение. "Направих огромната грешка да държа всички емоции в мен. Не влизам в разговор, не го обсъждам. Излизам от стаята. Това води до натрупване. Ставам нервен. Не мога да кажа, че взех най-добрите решения тогава или че не съжалявам. Имаше някакво напрежение в началото след раздялата ни, но постепенно изградихме добри приятелски отношения" - обясни Ники Илиев. "Ние сме в много добри отношения. Не спирам да я подкрепям по всякакъв начин", каза Илиев.

Снимка: Niki Iliev/Instagram

Следващият филм на Илиев е "Без крила" и е посветен на историята на параолимпиеца Михаил Христов. Премиерата му ще е на 4 декември.

Още: Певицата Лидия разкри истината за раздялата си с Атанас Колев

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес