Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Над 10 килограма разлика: Моделът Антония Петрова разкри тайната за драстичната промяна (СНИМКИ)

11 септември 2024, 12:22 часа

Като част от шоубизнес средите моделът Антония Петрова често е обект на обсъждане от различни източници. Не е учудващо, че като модел основна тема, свързана с нея, е именно нейният външен вид и фигурата ѝ. Днес определено я виждаме изключително различна, а промяната е значителна. С посления си пост своя Facebook профил тя разказа за драстичната промяна през последната година, през която е свалила 13 килограма.

Още: Перфектна фигура: Антоанет Пепе показа майка си (СНИМКИ)

Ето какво сподели Антония

Моделката е наясно, че с популярността винаги ще има и критика, а всяка промяна във визията ще бъде коментирана. "Ако хапна повече и се снимам, ме изкарваха вечно бременна, ако съм в добра форма и пречиствам тялото си, ме изкарваха грозно слаба" - пише Антония. 

"Всяка жена има форма и тегло, в които се чувства най-добре. Две бременности и раждания в рамките на 4 години, кърменето и похапването по три пъти на ден по много, както и това, че си угаждах повече с хапване, се отразиха въпреки добрия ми ген, на който не мога да се уповавам вечно и реших да предприема мерки, които да ми помогнат да върна старата си форма, а защо не и по-добра" - мотивира се моделката.

Още: Актрисата Климентина Фърцова трогна всички с нови СНИМКИ на бебето си

Тя призна, че в момента е в по-добра форма дори от младежките си години. "И то без спорт. Да, знаете, че не спортувам, но пък тичам постоянно по двете си деца, които да не забравяме са момчета и са доста диви и игриви"- разказа за ежедневието си Антония и допълва, че отражение дава и работохолизмът ѝ. "Започнах да следя какво ям, да вечерям по-рано, да се храня веднъж на ден, т. нар. фастинг, нищо кардинално, но всички тези мерки се отразиха добре" - обясни тя.

С популярността идва и критиката. Още преди години приех, че всяка промяна във визията ми ще бъде критикувана. Ако...

Posted by Антония Иванова Петрова-Батинкова on Tuesday, September 10, 2024

Петрова не се притеснява, ако получи неодобрителни коментари, че е прекалено слаба. Дори напротив - тя признава, че се чувства отлично. "Желая на всеки от вас да намери своята рецепта за добра форма завършва с позитивизъм поста си и подчертава, че най-важно е как се чувстваме.

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес