Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Михаела Филева се обясни в любов с новата си песен (ВИДЕО+СНИМКИ)

07 юни 2024, 16:08 часа
Реклама

Талантливата певица Михаела Филева представи за първи път новата си песен La música по време на Годишните музикални награди на БГ Радио. Тя я определя като "най-смелата и различна песен" в новия си албум "96". В интервю за NOVA певицата сподели, че посланието на песента е свързано с любовта.

Снимка: Mihaela/Instagram

Още: Михаела Филева с участие в новия български филм "Опасни шматки" (ВИДЕО)

Любов към музиката

"Много обичам тази песен, защото тя е едно своеобразно обяснение в любов, в любов към музиката." – каза Михаела и допълни, че именно музиката е най-голямата ѝ муза. Отчасти идеята за песента е на Вики Терзийска от "Мастило", с която Филева пише текста на парчето.

Михаела обясни, че ако човек се заслуша по-повърхностно, може да си помисли, че става въпрос за момиче, за жена, но песента "Буквално е обяснение в любов към музиката."

Михаела признава, че понякога се чувства като принцеса от приказките. "Ако има някоя принцеса, която е разказана в историята като човекът, който държи юздите, контролира ситуацията, помага на екипа си всички да бъдат в баланс и в добро настроение, за да може всичко да се случва по най-добрия начин – ето тази принцеса съм аз.

Още: Крисия разкри истината за дългата си творческа пауза

Какво предстои

Певицата непрекъснато е в движение и творчески процес. "Цяло лято ще бъда в репетиционни процеси, буквално влизам в казармен режим, в който ставам в седем сутринта, спортувам, влизам директно в репетиции, приключваме късно вечерта и така всеки ден в продължение на повече от месец" – разкри още Михаела.

Снимка: Mihaela/Instagram

Още: Родена за сцена: Вижте първото телевизионно участие на DARA (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес