Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мерил Стрийп призна коя емблематична нейна роля мрази от цялото си сърце (ВИДЕО)

05 февруари 2024, 20:49 часа

74-годишната брилянтна актриса Мерил Стрийп разкри, че една от емблематичните ѝ роли всъщност ѝ е станала противна, а преживяването описва като "ужасяващо". Става дума за изпълнението ѝ във филма "Дяволът носи Прада", където играе Миранда Пристли. Проблемът за Стрийп дошъл от това, че тя използвала метод на тотално "потапяне" в образа, към който не прибягва често в кариерата си.

Още: Икона на киното: Мерил Стрийп се появи на важно събитие, придружена от четирите си деца (СНИМКИ)

Ледена кралица на снимачната площадка

Именно това "потапяне" наложило Мерил Стрийп да се дистанцира максимално от колежките си Ан Хатауей и Емили Блънт, "повтаряйки" отношенията помежду им във филма. По този повод Ан Хатауей споделя в "The Graham Norton Show", че в началото на снимачния процес Стрийп я прегърнала сърдечно. "И тогава си помислих: "Боже, ще си изкараме страхотно", а тя ми каза: "Миличка, това е последният път, в който съм мила с теб." След това влезе в караваната си и излезе ледената кралица, каквато остана чак до премиерата на филма.", споделя Хатауей.

Самата Мерил обаче изпитвала истински дискомфорт от този образ, въпреки че "Дяволът носи Прада" постигна голям успех. "Беше ужасяващо! Бях нещастна в караваната ми", споделя Стрийп пред "Entertainment Weekly" през 2021 г. "Чувах ги как се забавляват и се смеят, а аз бях депресирана! И си казах: "Е, това е цената, която трябва да платиш, за да бъдеш истинска шефка." И тогава за последен път избрах този актьорски подход.", добавя американската актриса, за която от известно време се твърди, че е започнала връзка със свой колега.

Още: След 45-годишен брак Мерил Стрийп се развежда

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес