Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мат Деймън и Бен Афлек работят по нов общ филм

07 юли 2024, 22:20 часа

Един от любимите дуети на Холивуд отново се събира в екип. Бен Афлек и Мат Деймън работят заедно по нов филм на Netflix, става ясно от публикация на компанията в социалните мрежи.

Според информацията новият филм на дуото се казва "RIP" и е трилър, в който дългогодишните приятели ще участват и ще продуцират, съобщава "The Hollywood Reporter". Тяхната компания Artists Equity стои зад проекта, който ще бъде режисиран от Джо Карнахан.

Още: Брад Пит и Леонардо ди Каприо се отказаха от този филм, а той стана тотален хит

Топ тандемът Афлек и Деймън

Бен Афлек и Мат Деймън през 2001 г., снимка: Getty Images

Афлек и Деймън спечелиха "Оскар" за най-добър сценарий за "Добрият Уил Хънтинг" през 1997 г. И двамата участваха в този филм.

Приятелите от детинство са дългогодишни сътрудници, като са участвали заедно и във филмите "Догма" и "Последният дуел", както и във филма "Air", който Афлек режисира.

Наскоро те се снимаха заедно в рекламата на "Dunkin' Donuts", излъчена по време на тазгодишния Супербоул. Подробности за сюжета на "RIP" все още не са публично оповестени, съобщава БГНЕС.

Припомняме, че в последно време новините около Бен Афлек са свързани единствено и само с драмите около брака му с Дженифър Лопес. Твърди се, че двамата вече не живеят заедно, а разводът е неизбежен.

Още: Заедно или разделени: Как Джей Ло и Бен Афлек празнуваха 4 юли? (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес