Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майли Сайръс и Доли Партън се оказаха братовчедки

25 септември 2024, 08:49 часа

Доли Партън е разбрала, че специалната ѝ връзка с кръщелницата ѝ Майли Сайръс е още по-дълбока, отколкото първоначално е предполагала. Сайтът за генеалогия и проследяване на родословни дървета "Ancestry" обяви, че чрез използване на "милиарди исторически записи и публични родословни дървета" е открил, че двете музикални звезди всъщност са седми братовчедки.

Техният общ прародител е мъж на име Джон Брики, роден във Вирджиния през 1740 г., според "Ancestry". Брики е шестият прадядо на Партън и седмият прадядо на Сайръс, която наскоро бе обвинена в плагиатство.

"Толкова сме близки, Майли и аз. Мислех, че ще сме поне трети братовчедки", каза Партън в понеделник в епизода на "Access Hollywood", реагирайки на разкритието. "Това не ме изненадва, защото аз наистина я чувствам като част от моето семейство".

Още: Доли Партън сбъдна мечтата на свой фен, болен от рак (ВИДЕО)

Снимка: Getty Images

Партън е кръстница на Сайръс и преди това се появи в няколко епизода на сериала на Disney Channel "Хана Монтана" в ролята на лелята на Сайръс. Двете винаги са говорели за своята близост. Темата Сайръс засегна и в почитта си към Партън, която отдаде за 100-те най-влиятелни хора на списание "Time" за 2021 г. "Доли е моят идол не само заради несравнимата си кариера - тя е и моят модел за подражание заради непоклатимите си морал и ценности", написа тогава Сайръс. "Тя осъзнава колко въздействащ ще бъде нейният избор като един от най-емблематичните и силни гласове в кънтри музиката и не оставя никого безразличен".

Какво предстои за Доли Партън

Партън се подготвя да издаде новия си албум, посветен на семейството, "Dolly Parton & Family: ДНК на Смоки Маунтин - семейство, вяра и приказки" през ноември. Албумът ще бъде придружен от документален сериал в четири части, който ще навлезе по-дълбоко в родословието на Партън, предлагайки "интимен поглед към историческото пътуване на семейството от Великобритания до днешен Източен Тенеси, обогатен с интервюта с многобройни членове на семейството", се казва на нейния уебсайт, пише БГНЕС.

Още: С кои много богати българи Христо Ботев е бил роднина?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес