Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майкъл Дъглас без думи: Оказа се, че Скарлет Йохансон му е роднина, а дядо му - престъпник в Беларус (ВИДЕО)

04 април 2024, 18:00 часа

Съвсем наскоро актьорът Майкъл Дъглас разбра, че една от най-известните и сексапилни актриси в света - Скарлет Йохансон, му е роднина. Това стана по време на последния епизод на предаването "Finding Your Roots" с водещ Хенри Луис Гейтс-джуниър.

"Шегуваш ли се?", успява да попита Дъглас, след като научава новината за Йохансон, но остава видимо доволен от чутото. Според изследванията, които от екипа на предаването са направили, Дъглас и Йохансон имат еднаква ДНК в четири различни хромозоми. Водещият каза още, че предците на Дъглас, и тези на Йохансон идват от еврейските общности в Източна Европа.

Още: Майкъл Дъглас с почетна награда на Международния филмов фестивал в Индия

Престъпниците в семейството

В същото предаване стана ясно още, че прародителите на Майкъл Дъглас са живяли в град Чавуси в Беларус (най-вероятно там са и родени), който по това време е бил част от Руската империя. Тази област е била използвана като еврейско гето, в което жителите нямат особени права. Според информацията, която откриват от предаването, роднините на Дъглас са били разбойници, които са избягали в САЩ, за да не бъдат хванати за престъпленията си.

Още: Мат Деймън призна: Да целувам Скарлет Йохансон беше ужасно (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес