Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майката на Ева Мендес я следи постоянно в интернет

06 септември 2013, 15:32 часа

Чаровната холивудска актриса Ева Мендес, която вече две години има връзка с американския секссимвол Райън Гослинг, призна, че майка я следи под лупа с помощта на интернет.

Пред списание Lucky тя сподели, че онлайн „попълзновенията” на майка ѝ понякога я влудяват. „Казвам ѝ – мамо, стига си използвала Google на мой гръб”, твърди Мендес през смях, пише BANG News.

Майката на Мендес се загрижила особено много за дъщеря си след участието ѝ в „Място отвъд дърветата”. В него актрисата си партнира с гаджето си Гослинг, а историята в произведението е за мотоциклет-каскадьор, който започва да ограбва банки заради неговата любовница и тяхното новородено дете. Разрушителният характер на ролята на Мендес обаче разтревожил много майка ѝ.

„Способна съм да направя всичко за една роля. Исках характерът ми в „Място отвъд дърветата” да е мрачен, да подтиква към разрушение. Майка ми обаче не разбира защо ще искам да бъда такава, дори и на големия екран. Постоянно ми повтаря, че съм станала кожа и кости”, разказва Мендес. Тя отказва да коментира връзката си с Гослинг.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес