Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мадона съвсем изтрещя: Скара се на инвалид, че не танцува на концерта ѝ (ВИДЕО)

12 март 2024, 09:45 часа

Световната звезда Мадона произведе поредната негативна новина около себе си и турнето си. Видео от неин концерт, състоял се през миналия месец, разкри, че тя се е скарала на човек от публиката, който е в инвалидна количка, че не танцува.

"Хайде, изпейте това заедно с мен. Ти какво правиш, защо си седнал?", казва Мадона от сцената по време на концерта ѝ във Ванкувър на 21 февруари. На клипа се вижда как тя взима микрофона и се приближава, когато осъзнава, че е сгафила: "О, добре. Политически некоректно беше, извинявам се. Радвам се, че сте тук.".

До този момент няма коментар от представители на Мадона, но поредният ѝ гаф е красноречиво доказателство, че физически тя може и да е добре, но може би психически нещата не са съвсем цветущи.

Още: Неприятен инцидент: Мадона се сгромоляса на сцената по време на концерт (ВИДЕО)

Другите скандали около Мадона

Припомняме, че фенове на певицата я съдят заради това, че неин концерт започна с няколкочасово закъснение. Според екипа на певицата причината е техническа грешка.

Видео от друг концерт от турнето "Celebration" пък показва необичайния начин на кралицата на попа да показва на феновете си, че са специални, като ги плюе и полива с бира.

Още: Кратко и ясно: Мадона разкри първата дума, която едва е промълвила в болницата

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес