Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Люси Дяковска с емоционална изповед: Тази любов остава завинаги най-чистата (СНИМКИ)

10 септември 2024, 09:56 часа

През февруари Люси Дяковска за пореден път доказа таланта и невероятните си качества, след като спечели германския риалити формат "Аз съм звезда, изведете ме оттук". Тогава тя разказва  за емоционалния и моралния смисъл от изживяното. Няколко месеца по-късно в социалните мрежи Люси отново направи изключително емоционална изповед за "най-чистата и дълбока любов".

Още: Издадоха името на победителя в "Игри на волята"?

"Животните са за нас децата"

В края на юли в социалните мрежи Люси публикува кадри със своите домашни любимци и с емоционално описание призна какво за нея са животните. Тя сподели, че за много хора те са единственият спътник, защото хората идват и си отиват, чувстата се пораждат, но и изчезват. Но за животните Люси пише: "Тази любов остава завинаги най-чистата и единствената дълбока любов". В поста си певицата призна, че самотата е много трудна понякога, но е добър учител. А именно четириногите ѝ приятели ѝ помагат, за да се справи със самотата.

Tiere…für viele von uns, die einzige Wegbegleiter…Menschen kommen und gehen, Gefühle steigen auf und ab…doch diese Liebe...

Posted by Lucy Diakovska/Люси Дяковска on Tuesday, July 30, 2024

Още: Гери Дончева стана майка за втори път (СНИМКА)

 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес