Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лени Кравиц ще получи отличието "Музикална икона" на наградите "Изборът на публиката"

28 януари 2024, 22:30 часа

Носителят на "Грами", певец, композитор и актьор Лени Кравиц ще получи отличието "Музикална икона" на наградите "Изборът на публиката" (People's Choice) на 18 февруари в Санта Моника, Калифорния.

Известен с хитовете си "American Woman", "Fly Away" и "Are You Gonna Go My Way", Кравиц също се очаква да изнесе концерт във вечерта, която чества любимците на феновете в областта на киното, телевизията и музиката.

За безкрайния талант на Лени Кравиц

Още: Ето кои световни звезди ще издадат нови албуми през 2024 г.

"С 11 студийни албума в десетилетната си кариера Лени Кравиц се е утвърдил като световна рок суперзвезда", казва в изявление Джен Нийл - изпълнителен вицепрезидент на събитията на живо и специалните програми в NBCUniversal Entertainment.

"Независимо дали пише и изпълнява собствените си хитове, или работи зад кулисите, пишейки за други величия в бранша, музикалната дарба на Лени е наистина несравнима. Развълнувани сме да го почетем като тазгодишната музикална икона и очакваме с нетърпение да видим какво ще ни представи на сцената", допълни Нийл.

Следващият му албум - "Blue Electric Light", ще бъде издаден на 24 май. Именно от този албум е парчето "TK421", в чийто клип Лени Кравиц се разхожда чисто гол.

Любопитно: Лени Кравиц сподели с феновете си любовни мъдрости

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес