Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лейди Гага се е сгодила тайно (ВИДЕО)

29 юли 2024, 11:31 часа

Лейди Гага предизвика слухове, че е сгодена за дългогодишния си приятел Майкъл Полански, след като го представи като свой годеник.

38-годишната попзвезда е в Париж за Олимпийските игри през 2024 г., след като записа изпълнение за церемонията по откриването, и беше забелязана да се среща с френския министър-председател Габриел Атал по време на едно от плувните състезания. Именно там певицата бе заснета от камера да представя дългогодишния си приятел като свой "годеник". В клипа - публикуван в TikTok от Атал - се вижда как Гага поздравява политика, преди да представи "годеника" си Майкъл, който се навежда, за да стисне ръката на Атал.

Френският премиер написа под видеото: "Благодаря Ви, Лейди Гага, за зашеметяващото Ви изпълнение на церемонията по откриването. Беше спиращо дъха".

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Още: Вълнение по улиците на Париж: Лейди Гага предизвиква бурни реакции на фенове (СНИМКИ)

Още през месец април се заговори, че Гага се е сгодила, след като се появиха папарашки снимки, на които се вижда голям пръстен на ръката. Тогава обаче коментар от певицата така и не последва.

Любовният живот на Гага

Снимка: Getty Images

Смята се, че двойката е заедно от 2020 г. насам. Преди това певицата беше сгодена за актьора Тейлър Кини - те бяха заедно около пет години, след като се запознаха на снимачната площадка на музикалния ѝ клип към "You and I" през 2011 г. Те се сгодиха на Свети Валентин през 2015 г., но се разделиха през следващата година.

Гага продължи да се среща с агента на таланти Кристиан Карино и също се говореше, че са сгодени, но се разделиха през 2019 г. след две години връзка.

Изпълнителката на "Born This Way" по-рано призна, че е "развълнувана" да се омъжи и да има деца, както и да извършва повече благотворителна дейност и да финансира екип от лекари, които да провеждат изследвания на фибромиалгията и невропатичната и хронична болка - от които тя страда, припомня БГНЕС.

Още: Излезе официалният трейлър на "Жокера 2" с Лейди Гага и Хоакин Финикс (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес