Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Към корените в Италия: Мадона празнува 66 г. в Помпей

14 август 2024, 18:57 часа

Мадона ще отпразнува 66-ия си рожден ден с частна вечерна обиколка на прочутия италиански археологически обект в Помпей, съобщиха официални лица, цитирани от "Дейли мейл".

Префектът на Неапол Микеле Ди Бари отрече спекулациите на италианските медии, че певицата планира голям рожден ден в древния град, разрушен през 79 г. след Христа при изригването на Везувий. Той обаче потвърди, че Мадона планира частна вечерна обиколка на 16 август, която ще има чисто културен характер.

Още: Мадона с провокативна фотосесия: Гола е, а зад нея мистериозен мъж (СНИМКИ)

„Тя обича Помпей, обича археологическия парк и няма търпение да дойде“, каза той.

В продължение на десетилетия археолозите разкопават руините на Помпей, като редовно откриват красиво запазени фрески, керамични съдове, а едва тази седмица и нов набор от човешки останки.

Мадона, чието семейство произхожда от италианския регион Абруцо, е в Италия от няколко дни, както се съобщава, като гост на дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана.

Още: Любовта остаря: Мадона и 30-годишното ѝ гадже се разделиха

Рожденото име на звездата е Мария Луиза Вероника Чиконе, а родителите ѝ са с италиански произход. Неотдавна тя добави към името си и еврейското Естер.

На 13 август тя беше заснета на вечерна разходка в лигурския курорт Портофино, облечена в черна дантела и с чадър. По-късно тя вечеря с двете си дъщери и антуража си в известния ресторант „Пуни“ на главния площад там.

Мадона завърши турнето си „Celebration Tour“ през май с безплатен концерт на плажа Копакабана в Рио де Жанейро.

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес