Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Къци Вапцаров влиза в Hell's Kitchen? (ВИДЕО)

11 февруари 2023, 20:23 часа

Българските телевизионни зрители тази година ще бъдат зашеметени от страшно много шоу предавания и риалити формати, които, на всичкото отгоре, ще бъдат и с различни от миналите сезони правила.

Една от изненадите е в кулинарното шоу Hell's Kitchen, където тази година отборите, състезаващи се за голямата награда от 100 000 лв, ще са не два, а три - млади, опитни и звезди. И ако в първите два отбора участниците едва ли ще са ни известни, то звездният тим със сигурност ще бъе съставен от любопитни имена. От екипа на предаването обаче засега добре пазят в тайна кои популярни българи ще готвят под виковете на шеф Виктор Ангелов.

И все пак, две имена се спрягат усилено като сигурни участници в новия сезон на Hell's Kitchen. Едното е на Къци Вапцаров, за когото се знае, че със сигурност обича да готви. Другото име е това на фолк певицата Емануела, която дори пусна снимка с шеф Виктор Ангелов в своя Instagram акаунт, с която едва ли не "издава", че ще участва в шоуто. Ще разберем на 20 февруари, когато е стартът на тазгодишното издание на Hell's Kitchen.

Слуховете твърдят, че в звездния отбор ще има и познати лица от "Игри на волята", който вече са готвили и в друго предаване в същата телевизия, а именно "Черешката на тортата"

Другата промяна в кулинарното шоу е, че епизодите вече ще са по три часа, точно каквато ще е дължината и на конкурентното предаване Survivor

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес