Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крисия разкри истината за дългата си творческа пауза

29 май 2024, 15:30 часа
Реклама

След тригодишна творческа пауза младата певица Крисия пусна новата си песен "Нежност" и разказа за новия път, по който е поела. Тя разкри, че с новата си музика преоткрива себе си. "Смятам, че всеки трябва да има такива паузи в живота си без значение в каква ситуация се намира. Това е нещото, което ни помага да се преоткрием. Ние сме души в тела, които просто бягаме от тялото си за малко и намираме нашите си места. - каза младото момиче в скорошно интервю в предаването COOLt.

Още: Крисия отново показа, че не е дете (СНИМКА)

Снимка: Krisiya/YouTube, screenshot

Крисия за паузата на кариерата си

Талантливата изпълнителка призна, че никога не е имала за цел да бъде известна и постоянна в това, което прави. "Целта ми е да оставя история и послания. Без значение кога и по какъв начин. Предпочитам да си поема въздух, отколкото да продължа и да притискам себе си - категорична е младата певица."

Още: "Любов като небе": Миро впечатли всички на Годишните музикални награди на БГ Радио (ВИДЕО)

Тя разказа, че през този период се е научила на нещо много важно - на търпение. "Споменавам доста често значението на тази дума. Търпението е много трудна част в нас особено когато егото се обажда по телефона и казва, че не трябва да постъпвам по определени начини. Аз в тези години на пауза си дадох изцяло свободата да усетя какво е да бъда търпелив човек и от нищото да изровя нещо", обясни Крисия.

От интервюто стана ясно, че талантливото момиче подготвя нов албум и скоро ще има нови реализирани музикални проекти.

Още: Михаела Маринова и Любо Киров създават прекрасна "Вселена" с новия си дует (СНИМКИ+ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес