Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво си е причинила Мег Райън? Поредната пластична операция превърна актрисата в непознат човек (СНИМКИ)

08 май 2023, 07:52 часа

В последните години актрисата Мег Райън прекрати публичните си изяви, като различни причини бяха посочвани за това нейно решение. Изненадващо тя се появи на представянето на документалния филм на Майкъл Джей Фокс "Still" в Ню Йорк миналата седмица и шокира всички с неразпознаваемото си лице.

Райън не беше снимана на публично място от ноември 2021 г., а сега променената ѝ външност стряска. Въпреки че през годините актрисата е отричала да има пластични операции, хората вече са убедени, че тя просто крие и вече е направила промени по лицето си, които не могат да бъдат възстановени.

През 2015 г. Мег Райън казва в интервю: "Не обръщам особено внимание на външния си вид, честно казано. Днес в света има много омраза. Много е лесно да се съди." 

Според пластичния хирург Марк Юсеф, цитиран от Marca, актрисата е прекалила с интервенциите. Според него тя е подобрила скулите си, оправила си е носа, уплътнила е устните си, сложила си е Ботокс, направила си е лифтинг на лицето и се е подложила на лазерна процедура за изглаждане на кожата на лицето.

Знае се, че Мег Райън ще режисира и ще изиграе главната роля във филма "What Happens Later", а неин екранен партньор ще бъде Дейвид Духовни. Това, което не се знае обаче, е как ще изглежда лицето на актрисата тогава.

ОЩЕ: "Няма да доживея до 80": Тъжната изповед на Майкъл Джей Фокс за борбата му с Паркинсон (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес