Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как Уил Смит спаси брака си със "свещения шамар", който удари на Крис Рок

11 декември 2023, 12:00 часа
Реклама

Джейда Пинкет Смит призна, че бракът ѝ с Уил Смит е бил спасен от представянето на актьора на "Оскар"-ите миналата година, когато Уил излезе на сцената и публично удари комика Крис Рок заради шегата му за Джейда, страдаща от алопеция.

В интервю за "Daily Mail" Пинкет Смит призна, че преди този инцидент тя е мислила да напусне съпруга си от много години, тъй като връзката на двойката отдавна е престанала да бъде романтична. Наскоро стана известно, че Джейда и Уил всъщност са се разделили преди седем години, макар да останаха официално женени и продължиха да се подкрепят като приятели. По темата: Голямата тайна на Уил Смит: С жена му са разделени от 7 години

Джейда не е била сигурна дали да остане в този официален брак, но всичко се е променило след този Оскар. "Този шамар ми беше достатъчен, за да разбера, че никога няма да го напусна. Кой знае каква щеше да бъде връзката ни, ако това не се беше случило. Наричам действието на Уил "свещен шамар", защото се случиха много хубави неща след него", сподели актрисата.

Още: Джейда Пинкет Смит с коментар по казуса със сексуалната ориентация на Уил Смит

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит през 2002 г., снимка: Getty Images

По-рано тя каза, че връзката ѝ с Уил Смит се е задълбочила след инцидента. "Не мислех, че след милион години той ще излезе на сцената и това ще има нещо общо с мен", пише Джейда в мемоарите си. 

Също така в интервю за "Red" тя споделя: "Просто бях наистина притеснена за Уил. В този момент разбрах, че колкото и трудна да беше връзката ни, винаги ще бъда до него, независимо от всичко".

Още: Бивш асистент на Уил Смит обяви, че актьорът е гей (ВИДЕО)

Как си прекарва времето Уил Смит

Междувременно Уил Смит в кулоарите на панаира за съвременно изкуство Art Basel прекарва време с мистериозна непозната, която феновете на актьора нарекоха копие на съпругата му. Смит е бил видян вече два пъти в компанията на жена с бръсната глава и е изглеждал много щастлив, пише БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес