Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Журналист: Бионсе има повече кръв по ръцете си от Пъф Деди

12 октомври 2024, 09:12 часа

Адвокатът на Бионсе и Джей Зи обеща да съди шоуто на Пиърс Морган "Пиърс Морган без цензура", след като журналистът Ягуар Райт каза в шоуто, че Бионсе има "повече кръв по ръцете си, отколкото П. Диди". По-рано се разпространи конспиративна теория, че Бионсе, заедно със съпруга си Джей Зи и Пи Диди елиминират конкуренти на певицата, така че всички да се страхуват от нея.

Според адвоката всичко това са "глупости" и "пряко обвинение". Адвокатът също заплаши със съдебно производство, ако проблемът не бъде разрешен. В резултат Пиърс Морган се извини.

Още: Пъф Деди едва издържа: Храната зад решетките е най-тежката част от престоя му

Страх тресе конкурентите

Снимка: Getty Images

Друга причина за подозрение беше фактът, че много изпълнители (по-специално Адел) изглеждаха много уплашени на сцената, когато получиха престижни награди, ако Бионсе също беше номинирана за тях. Звездите също често благодариха на певицата директно от сцената. Това стана повод за нападки срещу певицата в социалните мрежи. Мнозина поискаха тя да бъде "отменена" на фона на скандалите, други пък "благодариха" на Бионсе за всичко и измислиха мемета с нея.

Смята се също, че Бионсе е замесена в смъртта на певицата Алая, която беше успешна млада звезда, за която се твърди, че е имала връзка с Джей Зи. Мнозина също се притесняват от другите ѝ "конкуренти", основната от които е Тейлър Суифт

Самият рапър P. Diddy е обвинен в сексуално насилие, трафик на хора и убийство - той се смята за виновен за смъртта на рапъра Тупак Шакур, припомня БГНЕС.

Още: 120 души обвиняват Пъф Деди за сексуални престъпления

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес