Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хайди Клум и дъщеря ѝ в скандална реклама за бельо (СНИМКИ+ВИДЕО)

16 октомври 2024, 09:14 часа

Хайди Клум публикува няколко снимки и видео от нова фотосесия в своя Instagram, но изключи коментарите на фона на хейта от предишни кампании с дъщеря си Лени Клум. Фотосетията представлява реклама на дамско бельо и самата тема разпалва определени настроения. Потребителите намериха начин да обсъдят доколко са уместни такива фотосесии на майка и дъщеря. Те се докопаха до страниците на Лени и самата марка и започнаха да "порицават" супермодела там.

"Коя нормална майка би позирала с дъщеря си по бельо?", "Странно е, когато майка ти да докосва бикините ти", "Това изглежда като началото на филм за възрастни", "Много е странно да участвате в нещо подобно заедно", "Тази реклама е пълен ужас."

Някои потребители дори се позоваха на скандала с Пъф Деди и наскоро пуснатия филм на ужасите с Деми Мур (където в сюжета възрастна актриса се опитва да си върне популярността с помощта на млада версия на себе си).

Още: Гола до кръста: Хайди Клум стряскала приятелите на дъщеря си с необичайно поведение

Хайди и Лени в модата

Хайди и Лени Клум станаха лица на марката Intimissimi преди няколко години, когато дъщерята на модела навърши 18 години. Оттогава те редовно се сблъскват с омраза покрай рекламните кампании на марката. На 16-годишна възраст Лени Клум реши да последва стъпките на майка си и да стане модел. Момичето успя да си сътрудничи с марките Dior и Karl Lagerfeld и се появи на корицата на немския "Vogue" с майка си.

Освен Лени, която Хайди Клум роди от бизнесмена Флавио Бриаторе, тя има още три деца от певеца Сийл: синове Гюнтер и Йохан и дъщеря Лу, припомня БГНЕС.

Още: Ще познаете ли Хайди Клум преди 30 години и по бански? (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес