Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гръм в рая: Джей Ло подаде документи за развод с Бен Афлек на годишнината им

21 август 2024, 10:15 часа

Дженифър Лопес като истинска латино дива знае как да нажежи страстите на максимум не само на сцената, но в и любовта. Певицата, за която от известно време се говореше, че се е разделила с дългогодишната си любов Бен Афлек, потвърди този слух, подавайки документи за развод на втората годишнина от сватбата им.

Вижте още: Голямата семейна война на децата на Ален Делон за наследството му

По информация на TMZ Лопес е решила лично да сложи край на брака си, подавайки бракоразводната си молба сама на 20 август във Върховния съд на окръг Лос Анджелис. Именно на тази дата, но преди 2 години, се състоя пищното сватбено тържество на звездното семейство в Джорджия.

Най-голям шок за почитателите на бившата двойка е, че в документите липсва информация за предбрачен договор, което автоматично означава, че всички приходи, които Джей Ло и Бен Афлек са реализирали по време на брак си, са обща собственост и ще трябва да ги поделят по равно.

Певицата посочва като дата на раздялата им 26 април 2024 г.

Вижте още: Боса и с рокля: Софи Маринова пусна ВИДЕО от първото си посещение на фитнес

Припомняме ви, че Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха на тайна церемония в параклис в Лас Вегас на 16 юли 2022 година, а четири дни по-късно младото семейство организира тържество за брака си. Тогава изпълнителката написа в социалните мрежи:

"Ние го направихме. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. 20 години търпение."

 

 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес