Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фънки с остър коментар към Етиен Леви

16 април 2024, 10:46 часа

След чудесното изпълнение на Мария в "Като две капки вода", която влезе в образа на Анджела Брамбати от Ricchi e Poveri, двама от звездното жури влязоха в спор. В недоразумението между Фънки и Веселин Маринов беше замесено и името на музикалния педагог Етиен Леви.

Още: Християна Лоизу в образа на Софи Маринова с категорична победа в "Като две капки вода"

Какво се случи?

След представянето на Мария Димитър Ковачев – Фънки взе думата и се обърна към всички участници: "Много ви моля, говорете с Етиен, като ви подготвя, спрете да мислите само за пеенето. Пърформънсът е много важен" – каза Фънки и добави, че е необходима повече артистичност. Според него не е важно само пеенето, а и добрата актьорска игра, за да могат участниците да се представят по-добре.

Още: Няма да повярвате какво направи Рачков за Веселин Маринов (СНИМКИ)

Веселин Маринов обаче не беше на мнението на своя колега. "Тази година ние имаме един уникален сезон, Митко. Поне половината от участниците имаха уникални имитации" – заяви Маринов и обясни, че няма как за седмица участниците да се справят с всичко, а Фънки се противопостави. "Това е "Като две капки вода"! Няма да спят, ако трябва", беше категоричен Ковачев. Веселин Маринов коментира и представянето на Мария, която определи за страхотна. "Всеки път надграждаш" – каза той.

Още: Владимир Зомбори като Азис с поредна категорична победа в "Като две капки вода"

 

 

 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес