Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фронтменът на Kiss първо се обяви против смяната на пола при непълнолетни, но после се отметна

10 май 2023, 13:15 часа

След като миналия месец фронтменът на Kiss Пол Стенли направи противоречив коментар в Twitter относно грижите за непълнолетни, които сменят пола си, преди дни той се отметна от думите си: "Докато мислите ми бяха ясни, думите ми явно не бяха". 

В първоначалното си изявление Стенли заяви, че процедурите не трябва да се извършват на подрастващи. "Има ОГРОМНА разлика между това да приемаш и да нормализираш начин на живот, който обърква малките деца и ги кара да поставят под въпрос сексуалната си идентификация", написа тогава той. 

В нов коментар по темата рокаджията съобщи, че се фокусира върху тези, които в момента са в процес на преход и изрази своето възхищение от смелостта да бъдат себе си, пише Dir. "Най-важното преди всичко друго е, че подкрепям онези, които се борят със своята сексуална идентичност, докато понасят постоянен тормоз, и онези, чийто път ги води към операция за смяна на пола", каза той. "Трудно е да си представим каква смелост трябва да има човек, за да предприеме тези стъпки. Параграфите са твърде кратки, за да успеят да предадат какво точно искам да кажа, затова ще го оставя за друг път", завършва коментара си Стенли.

ОЩЕ: "Ние идваме" сезира ЕК за отказа на ВКС да гледа дела за юридическа смяна на пола

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес