Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фен се провикна на концерт на Адел, тя го чу погрешно и го съсипа (ВИДЕО)

03 юни 2024, 14:28 часа
Реклама

Британската певица Адел направи гаф и погрешно се скара на човек от публиката по време на концерт в Лас Вегас. Във видеоклип, широко разпространен в социалните мрежи, 36-годишната изпълнителка прекъсва изпълнението си в "Цезар Палас", за да репликира мъж, който подвиква нещо, докато тя говори.

Защо се случва скандалът

За да си почива между песните, Адел обича да разказва истории и този концерт не е бил изключение. По време на една от историите ѝ певицата обяснява, че работната ѝ седмица започва в петък, защото през уикендите работи, а през седмицата си почива. Точно в този момент зрител се провиква "WORK SUCKS!", което се превежда като "Работата е гадна!". Адел обаче чува "PRIDE SUCKS", което може да се преведе като "Прайдът е гаден!" (става дума за гей прайдовете). След като чува погрешно, Адел започва тирада и пита зрителя дали е глупав и дали е дошъл на концерта ѝ, само за да извика "Долу прайда!", след което го призовава: "Не ставай смешен. Ако нямаш нещо хубаво за казване, по-добре млъкни!".

@diego_jayyy Adele calls out homophobic fan during the vegas residency @Adele Access #adele #fyp #foryoupage #4youpage #pridemonth #happypride #lasvegas #parati #adeleresidency #cesarspalace ♬ original sound - Diego_jayyy

Още: Адел отложи концертите си заради влошено здравословно състояние

Певицата от Лондон, чийто концертен престой в Лас Вегас приключва през ноември, е аплодирана от публиката за реакцията си. Прайд месецът, който се празнува от ЛГБТ общността, се провежда ежегодно през юни и се отбелязва с шествия, паради и партита, припомня БТА.

В случая обаче от видеото ясно се чува, че зрителят, който се провиква, изобщо не се интересува от прайда, а просто му е омръзнало да ходи на работа. Уви, и този път той не среща разбиране.

Още: "Мога да надпия всички ви": Адел сложи край на алкохолната си диета

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес