Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Евгени от "Ергенът" и Ивка Бейбе в любовни прегръдки (СНИМКИ + ВИДЕО)

21 октомври 2024, 19:21 часа

Пианистът Евгени Генчев, който придоби още по-голяма популярност в България след участието си във втория сезон на "Ергенът", обърка сериозно последователите си, защото стана част от предизвикателна фотосесия на инфлуенсърката Ивка Бейбе.

Снимките показват Генчев и Ивка в опасна близост и в пози, в които двамата едва не се целуват. Посланието, което самата Ива е написала към фотосесията, е още по-неразбираемо, защото в него тя пише за любовта и живота, който е "бъркоч от емоции".

Още: Не мога повече: Евгени от "Ергенът" изненада всички с признанието си (ВИДЕО)

Обяснение в любов?

Ето какво пише Ивка Бейбе към снимките с Евгени Генчев: "И слънце, и мъгла, и проливен дъжд, и дъга дори. Това е животът. Бъркоч от емоции. Какво ще си сложиш? Ти избери. Подправките са в твоите ръце. И досущ като интервю, така летят въпросите в главата ти, но не ги задаваш на друг, а на себе си. Огледалото е твоя приятел и най-голям враг. Клепачите често се примиряват и затварят. Умората се е впила в теб, като скреж по трева - зимна утрин. Глобяваш се. Перфорираш си билета. Критики летят от всички лагери. Приятелски и вражески. Но ти не си враг. Ти си изкуство. Твори любов. Бъди любов.  

Обичам рожденните си дни. Особено, когато ги прекарвам с любими хора. 25. Благодаря ти Евгени Генчев".

Мнозина смятат, че е абсолютно невъзможно Ивка Бейбе и Евгени Генчев да са заедно, но има и такива, които спекулират, че явно Ергенът се е разделил с Валерия и е открил нейната противоположност в разкрепостената Ивка. Дали това е така - вероятно ще разберем съвсем скоро.

Още: Алек и Евгени от "Ергенът" са като близнаци на известни турски актьори (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес