Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кои са първите звезди на "Островът на 100-те гривни" (СНИМКИ)

18 юни 2024, 12:30 часа
Реклама

След като стана ясно кои обичани лица ще бъдат звездните водещи в новото предаване "Островът на 100-те гривни", се заговори, че в екстремното шоу ще влязат популярни и известни спортисти, а не е изключено и да видим някои от вече познатите ни лица, които са участвали в други телевизионни формати като "Игри на волята". Припомняме, че от кадри в Instagram стана ясно, че няколко човека, които бяха част от "Игрите", заминаха заедно на приключение в чужбина, а вече е ясно, че те са били на Филипините, където ще се реализират снимките на новия формат. 

Oще: Кои са новите участници в "Игри на волята" 6? (СНИМКИ)

Първи кадри 

Танцьорката Мирела Илиева, Мис България за 2018 г. Теодора Мудева, а също и Елизабет Кравец, чиято титла от 2023 г. беше отнета, са жените които се включиха в игрите на острова. Момичета качиха няколко снимки в Instagram, с които показаха, че очевидно са се забавлявали по време на престоя си.

Снимка: Mirela Ilieva/Instagram, screenshot

Още: Спортна легенда влиза в "Островът на 100-те гривни"? (ВИДЕО)

В тяхната компания бяха още синът на Мария Гроздева - Валери Григоров, който участва в четвъртия сезон на "Игри на волята", и Верислав Туджаров от трети созон. Към  тях се присъединиха още влогърът Асен Кукушев и популярният инфлуенсър Атанас Пелтеков, който е гадже на Кравец. 

Снимка: Mirela Ilieva/Instagram, screenshot

Когато социалната ти игра не е на ниво и си говориш с палмите... Островът на 100-те гривни

Posted by Assen Kukushev on Saturday, June 15, 2024

Официално всички те не са обявени като участници в новия формат, а кои със сигурност ще бъдат звездите, които ще гледаме в "Островът на 100-те гривни", предстои да разберем скоро. 

Още: Край на "Ергенът": Спират ли снимките на предаването?

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес