Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Емануела си тръгна от Dancing Stars със скандално изказване (СНИМКA)

03 април 2024, 11:27 часа

Във вчерашния епизод на Dancing Stars (2 април) двойките представиха няколко вида танци, като направиха съчетания от различни стилове. В края на вечерта попфолк певицата Емануела и новият ѝ партьор на сцената Калоян получиха най-нисък резултат и станаха седмата отпаднала двойка от състезанието. Съдиите оцениха по достойнство представянето на Емануела в стил Бионсе, но бяха на мнение, че не е разкрила пълния си потенциал. 

Снимка: Dancing Stars Bulgaria/Facebook

Още: Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Реакцията на Емануела

Емануела не скри разочарованието си, след като прожекторите за нея угаснаха, и не направи добро впечатление, преди да си тръгне от сцената на Dancing Stars. Думите ѝ за сбогуване предизвикаха възмущението на зрителите. След елиминацията от състезанието тя заяви: "Не трябваше да си сменям партньора. Ванка, ти си топ". По този начин постави в неудобно положение настоящия си партньор Калоян, който замести колегата си Иван, след като той напусна по неуточнена причина.

Още: Напуска ли Dancing Stars Атанас Месечков?

Думите на Емануела предизвикаха редица негативни коментари по неин адрес в социалните мрежи. "Коментарът на Емануела относно смяната на партньора, беше изключително нагъл, непрофесионален и обиден", "Незаслужено отношение и думи спрямо професионалния ѝ партньор" - коментира аудиторията. 

Още: Ути Бъчваров с жестока критика към Емануела

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес