Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дженифър Лопес с откровено интервю и секси фотосесия за Vogue (СНИМКИ)

26 юни 2023, 08:13 часа

Дженифър Лопес се появи на корицата на юлския брой на Vogue Мексико. Певицата и актриса взе участие в секси фотосесия за латиноамериканската версия на известното модно издание, а фотограф е Норман Жан Рой.

Във фотосесията, която се състоя в студио в Лос Анджелис, Джей Ло позира в тоалети на Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Chanel, Dior, Gabriela Hearst и с бижута на Bvlgari и Messika.

В интервю за изданието актрисата си спомня за първата си голяма роля във филма "Селена", която ѝ спечелва слава през 1997 г. и ѝ вещае бляскава кариера. Но вместо това Лопес се оказва заложник на героинята си и за дълго време получава ролята на "типична латиноамериканка". По-късно Дженифър започва да бъде по-селективна в ролите си, като отказва еднотипни предложения.

Снимка: Jennifer Lopez/Instagram

"Мисля, че получавах само роли, в които се изискваше акцент. А след това нещата постепенно се промениха, защото аз държах на мнението си. Исках просто да играя "момиче", а не конкретно латиноамериканка: знаете ли, дори не ме интересуваше каква е фамилията или името на героинята".

Първата такава работа и пробив, при който режисьорите пренебрегват мексиканския произход на актрисата, е "Сватбеният агент" с Матю Макконъхи. "Обикновено в тази роля бихте видели Мег Райън, Сандра Бълок или Джулия Робъртс. Но веднага след като това се случи, веднага след като получих тази роля, мисля, че нещата наистина се промениха".

ОЩЕ: Дженифър Лопес отовори кой е по-добър баща: Марк Антъни или Бен Афлек?

Дженифър Лопес допълва, че е била свидетел на разцвета на латиноамериканската популярност и как тя и колегите ѝ успешно са завладели световния шоубизнес в началото на 90-те години на миналия век - нещо, което преди това не са могли да постигнат напълно, пише БГНЕС.

Снимка: Jennifer Lopez/Instagram

"Спомням си, когато започнах и тогава Рики Мартин и Шакира си пробиваха път на английския пазар и колко страхотно беше! Това ни даде много популярност, която продължава и до днес. Да виждаш и чуваш, че испанската музика е успешна по целия свят, е вълнуващо. Мисля, че изживяваме много силен момент".

Снимка: Jennifer Lopez/Instagram

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес