Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на Брус Уилис е диагностицирана с аутизъм (ВИДЕО)

18 март 2024, 17:02 часа

Талула Уилис съобщи, че е била диагностицирана с аутизъм. В петък, 15 март, 30-годишната дъщеря на актьора Брус Уилис публикува клип от детските ѝ години, в който придружава баща си на събитие. Във видеото Уилис дава интервю, а дъщеря му си играе с ушите и главата му. Към видеото Талула пише: "Кажи ми, че си аутист, без да ми казваш, че си аутист."

Шегувайки се с клипа, дъщерята на Брус всъщност признава, че е получила тази диагноза. В един от коментарите неин последовател я поздравява за смелостта да говори открито за състоянието си, а тя отговаря: "Всъщност това е първият път, в който споделям диагнозата си публично. Миналото лято бях диагностицирана и това промени напълно живота ми".

Още: Съпругата на Брус Уилис избухна: Стига сте плашили хората с глупавите си заглавия

Какво представлява аутизмът?

Според медицинските специалисти аутизмът обваща широк спектър от състояния, които се характеризират със затруднения със социалните умения, повтарящи се действия, затруднения в речта и склонност към невербална комуникация. Според организацията "Autism Speaks" знаците на аутизъм могат да се проявят още на 2-3-годишна възраст. Често обаче въпросните знаци се пропускат или не са ясно изразени и педиатрите предпочитат да изчакат, за да се развият и така да може диагнозата да се постави по-прецизно.

Още: Деми Мур показа как изглежда Брус Уилис в момента (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес