Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на Снуп Дог е получила инсулт (СНИМКА)

19 януари 2024, 13:18 часа

Дъщерята на Снуп Дог - Кори Броудъс е получила тежък инсулт. Това стана ясно, след като тя самата сподели тревожната новина в своя Instagram акаунт. Ето какво пише младото момиче: "Тази сутрин получих тежък удар", написа тя и добави. "Аз съм само на 24 години, какво направих, за да заслужа всичко това?".

"Приемам лекарства от 6-годишна възраст, завися от тях през целия си живот. Просто стана много. Аз съм само на 24 години, приемам 10 до 12 хапчета всеки ден. Така че някак бях готова", пише още младата Кори в своето стори.

Още: Снуп Дог ще бъде ТВ консултант за Олимпийските игри в Париж (ВИДЕО)

Какво е причинило инсулта?

Снимка: CHOC/Instagram

Все още не е ясно какво е причинило инсулта. Припомняме, че Кори е диагностицирана с лупус - хронично автоимунно заболяване, което може да увреди кожата, ставите, вътрешните органите или други части на тялото. Диагнозата ѝ е поставена, когато тя е едва на 6-годишна възраст. Това призна самата Кори в интервю за изданието "People", дадено през септември 2023 г.

Тя е единствена дъщеря на Снуп Дог и съпругата му Шанте Броудъс. Представители на Снуп Дог не отговориха веднага на искане за коментар на NBC.

Още: Неочаквани новини за Снуп Дог: Рапърът отказва марихуаната

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес