Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на Глория издаде каква е тайната за перфектната ѝ фигура

30 юни 2024, 16:26 часа

В поп-фолка много неща се промениха в стила и визията на певиците през годините, но перфектната фигура а Глория е константа. За разлика от повечето ѝ колежки, които ту сваляха ударно килограми, ту ги качваха отново, то кралицата на този жанр, никога не си позволи да развали фигурата си.

Реклама

Вижте още: Младото гадже на Наталия Кобилкина я нарича вещица

Симона Загора издаде, че зад перфектното тяло на майка ѝ седи освен огромна воля и напътствията на д-р Емилова. Именно тя помага на Глория пред 25 години, след като ражда дъщеря си да се раздели с близо 30 килограма, които никога повече не връща.

Загорова призна, че самата тя е водила тежка битка с килограмите от дете.

"Каквото и да хапнех, ми се лепеше. А баба Стефка ми правеше редовно бухти със сирене и пудра захар. И досега, ако хапна една пица, на другия ден ще съм качила цяло кило", споделя Симона. Д-р Емилова обаче помага и на нея да се раздели с излишните килограми.

Вижте още: Алла Пугачова в много тежко здравословно състояние

"Д-р Емилова ми препоръча плодова диета, която освен това прочиства организма. Две седмици си само на фруктоза. Аз започнах с портокали и чай. И когато свърши лятната ваканция и тръгнахме на училище, в класа не можаха да ме познаят. Бях отслабнала с десет килограма. Бях се източила, косата ми беше пораснала... И като заваляха едни бележки от момчетата, не само от нашия клас", сподели още Загорова.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес