Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джон Сноу от "Игра на тронове" се оказа фен на Левски (СНИМКИ)

16 ноември 2023, 10:50 часа

Снимка на актьора, който изигра Джон Сноу в култовия сериал "Игра на тронове", с фланелка на Левски обиколи интернет пространството и развълнува привържениците на "сините". На кадъра Кит Харингтън позира със синия екип, а до него гордо стои българинът Кирил Евтимов.

Снимка: Личен архив

Още: Джон Сноу и Игрит от "Игра на тронове" се сдобиха с второ дете

Оказа се, че Евтимов е посетил London Comic Con, който се проведе на 11 и 12 ноември и именно там се е снимал с Харингтън. Двамата са си поговорили и в разговора актьорът споделил, че е фен на Манчестър Юнайтед, както и на Димитър Бербатов, който игра за "Червените дяволи" от 2008 до 2012 г.

При визитата си на фестивала Кирил Евтимов се е срещнал и с редица други звезди на филмовата индустрия. Сред тях са 79-годишният шотландец Йън Макдърмид, изиграл Император Палпатин в легендарната поредица "Междузвездни войни" и британският актьор Пол Бетани, участвал във филми като "Шифърът на Леонардо", "Красив ум", "Господар и командир", "Туристът" и др.

Кой е Кирил Евтимов

Кирил Евтимов с Арсен Венгер, снимка: Kiril Evtimov/Facebook

В последно време Евтимов стана популярен с това, че се снима с много известни личности, сред които велики футболисти, спортисти, актьори и др. В медиите е наричан "футболен общественик", но всъщност той е дългогодишен главен експерт в Министерството на финансите, който отговаря за усвояването на еврофондовете в България и следи как се изразходват средствата от тях по различните оперативни програми.

В свободното си време Евтимов обича да пътува и да се среща с известни личности, на някои от които предоставя честта да се снимат с фланелката на Левски. Една от последните звезди, заснети със синия екип, бе Чък Норис.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес