Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дженифър Лопес е наемен убиец в нов екшън

12 април 2023, 11:10 часа

Поредният филм, в който ще видим Дженифър Лопес, ще ни я представи в малко по-различна светлина - на наемен убиец. Докато се крие от опасни хора, една убийца излиза от скривалището, за да защити дъщеря си, от която се е отказала преди години.

Певицата участва във филма "The Mother" заедно с Джоузеф Файнс, Луси Паез, Омари Хардуик, Пол Раси и Гаел Гарсия Бернал. Филмът ще бъде излъчван от Netflix на 12 май.

Режисьор на филма е Ники Каро. Сценаристи са Миша Грийн, Андреа Берлоф и Питър Крейг, а продуценти Миша Грийн, Илейн Голдсмит-Томас, Бени Медина, Рой Лий, Мири Юн, Марк Евънс. Изпълнителен продуцент е Моли Алън.

Лопес става международно известна през 90-те години на миналия век благодарение на главните роли, изпълнени във филмите "Селена" и "Анаконда".

През 1999 г. прави музикалния си дебют с албума "On the 6", който съдържа два хитови сингъла - "If You Had My Love" и "Waiting For Tonight". Издава още седем студийни албума, а общо записите ѝ са продадени в над 80 милиона копия. 

Играе в многобройни филми и се откроява по телевизията като жури в шоуто "American Idol". Филмите, в които е участвала, генерират общи приходи от над 2,9 милиарда долара, като Дженифър Лопес е смятана за най-влиятелния и най-високоплатения латиноамерикански изпълнител на всички времена. На 20 юни 2013 г. е удостоена с 2500-ата звезда на холивудската Алея на славата. През 2018 г. получава наградата за цялостно творчество на видео музикалните награди на MTV.

Лопес притежава и филмова продуцентска компания „Nuyorican Productions“, която е пуснала сериали като "The Fosters" и "Shades of Blue", пише БГНЕС.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес