Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Деми Ловато е в болница след свръхдоза хероин

25 юли 2018, 09:40 часа
Реклама

Известната американска певица Деми Ловато бе приета в болница, след като си е инжектирала свръхдоза хероин. Изпълнителката е била намерена в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис във вторник вечерта, предава CNN.

По последни данни Ловато вече е будна, стабилизирана и е със семейството си в болницата. Говорителят ѝ призова личното ѝ пространство да се уважава в този тежък момент и да не се правят спекулации за състоянието ѝ.

Деми, която е сред най-талантливите млади певици в момента, от години се бори със зависимостта си към наркотици и алкохол. Влизала е в специализирани клиники и дори е участвала в кампании срещу дрогата, но явно самата тя все още не може да се пребори с пороците си.

Звездата описа битката си с вредните субстанции и в сигъла "Sober", който бе пуснат миналия месец. В текста тя признава, че отново се върнала към алкохола.

Ловато започва кариерата си много малка в различни предвания и телевизионни сериали. Става известна като тийнейджърка в шоу по "Дисни Ченъл". Има множество хитове, била е съдия във формата X-Factor.

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес